måndag 23 augusti 2010

Suverän helg!


Helgen har varit mer än bra! I fredags var första dagen på nya skolan, kändes faktiskt sjukt bra. Alla var schysta och stämningen i skolan verkar vara bra!

Vi gick bara till 12 på dagen, så efter det blev det middag på Rökeriet i Åhus, käka god mat, mums! Sen var det till att packa väskan och dra vidare.. Skulle på kräftskiva i Tormestorp. Lyckad kväll/natt ;). I lördags blev att stiga upp tidigt, sliten som man var, haha. Begav mig till Sjörröd för att lämna packningen sedan drog alla vi MUF:are vidare på valkickoff i Malmö. Toppen dag! Kampanjade på Malmö festivalen och lyssnade på intressanta tal och videohälsningar. Jag och Elle-bell hann åka lite karusell på festivalen också, fick några blickar som drogs till oss. Då menade jag faktiskt pga våra moderat tröjor, eller vad vet jag? Mäktig dag iallafall! :) På kvällen hann man träffa Julia också, tog en fika och snacka skit!

God middag på kvällen, senare tog vi tåget hem.

Några snubbar som satte sig bredvid oss, fick direkt frågan om våra tröjor, rätt skoj! Sen var samtalet igång. När vi kom till Hässleholm kommer Emil och hämtar upp oss, åker först till Donken sen hämtar upp Fredde och sticker hem till honom.


Igår blev det kalas för Ellen, hela 19 år! Tiden går fort, alldeles för fort..
Idag hade vi brännboll i skolan, chille dag. Sedan fika, strömmen gick i hela Kristianstad när vi skulle fika.. Perfekt tajming, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar